Join onze Discord Server en wees als eerste op de hoogte van de laatste updates!
PLAYMINETOPIANL
0 SPELERS ONLINE
JOIN DISCORD
0 LEDEN ONLINE
Welkom op Minetopia World! Welkom op de Minetopia World Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Informatie Welkom op het forum van Minetopia World!

Jesse

Member


Welkom op het forum van Minetopia World!
Hier vind jij alle informatie over de Minetopia World server, zoals tips & tricks, en de laatste updates. Door een account aan te maken, blijf je op de hoogte van wat er speelt in de community en kun je makkelijk meepraten! De forums zijn opgedeeld in verschillende categorieën, zo is alles netjes te vinden en blijft het ordelijk. Neem vooral is een kijkje en laat eens een post achter in het introductie forum! We horen graag van je!

Wat is Minetopia World?
Dit is waarschijnlijk de eerste vraag die in je opkomst! Minetopia World is een gloednieuwe server die is voortbestaan uit Minetopia op DDG, alleen net even een tikkie anders! De naam verklapt het al: Minetopia World speelt zich af in één wereld. Hierdoor is alles nog toegankelijker en is er altijd wel iets te doen in de stad! Daarnaast barst de server van nieuwe features. Zo rijd je rond in de vetste auto's, baan je een weg door de WorldMaps, of claim je jouw eigen plot. De oude Minetopia gamemode zal verder gaan als "Minetopia Classic", en deze nieuwe game zal bestaan onder de naam "Minetopia World". De twee games staan volledig los van elkaar.

Naast de nieuwe MTW server bieden wij ook twee aparte gamemodes aan: Minetopia Grinding, en Creative Plots. Via Minetopia Grinding kom jij aan Grind Coins die jij kunt inwisselen voor saldo op de MTW server. En op Creative Plots laat je jouw fantasie los door het maken van een eigen plot! In de toekomst breiden we de server uit met nog meer game types!

Hoe join ik de server?
Momenteel is Minetopia World nog in pre-public modus. Dit betekend dat jij niet zomaar kunt joinen, maar een speciale invite nodig hebt van het team of één van onze YouTube partners! Blijf op de hoogte via Twitter wanneer nieuwe invites worden uitgegeven en check ook het YouTube kanaal van de DDGServer, waar al een hoop informatie beschikbaar is over de server!

Je zult in de komende paar weken nog van alles te weten komen, dus houd vooral de site in de gaten!

Tot snel,
Team MTW
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan