Join onze Discord Server en wees als eerste op de hoogte van de laatste updates!
PLAYMINETOPIANL
0 SPELERS ONLINE
JOIN DISCORD
0 LEDEN ONLINE
Welkom op Minetopia World! Welkom op de Minetopia World Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Aankondiging Minetopia World - RELIC EVENT

Benderdt

Admin
Lead
Beste MTW spelers,

Het is tijd voor een super tof event! Namelijk het Relic EVENT! Na dit event ben jij nog NOOIT naar huis gegaan met zoveel toffe items! Lees snel verder, want alles is hier uitgelegd en ook een paar prijzen die je kan winnen!Relic Event.
Eigenlijk zoals de titel al zegt jullie moeten “Relics” gaan verzamelen! Maar wij horen jullie nu al denken... Wat zijn Relics? Relics is een nieuwe valuta die wij hebben toegevoegd voor dit event! De Relics die jij hebt verzameld kan jij inzien via /relic. Deze Relics kan je niet onderling ruilen met mensen of geven aan mensen. Je kan de Relics alleen krijgen doormiddel van meedoen met speciale gebeurtenissen die wij aankondigen!

Dit event start op 12-8-2020 en stopt op 31-8-2020 wanneer jij aan het einde bent gekomen en je checkt je Relics zie jij hoeveel Relics je hebt verdiend tijdens dit event! Deze wil je natuurlijk uitgeven anders heb je er niks aan. Dat kan! Er komen verschillende markten in game waar je deze Relics kan uitgeven.
Denk dan aan...
- Een speciale Relic veiling!
- Een Relic SHOP

Nu zijn jullie zeker benieuwd... Wat kunnen we kopen?! Hmmm...! Vooruit dan een kleine spoiler voor jullie! Dit zijn niet ALLE prijzen, maar wel een leuk voor proefje!

- Special Auto
- Special Auto
- Special Khamori
- Diamond Helmet
- Diamond Chestplate
- Diamond Leggings
- Diamond Boots
- Iron Enchanted Chestplate
- Iron Boots
- 100.000 Shards
- €50.000,- Saldo
- Downtown Plot
- Mirage Chip 3
- Efi Hyper I Khamori
- Bucket Gold NOS
- €25.000,- Saldo
- 50.000 Shards
- Plot Easttown
- Enchantend Diamond Aesetics glasses, Enchanted Diamond rolex, Enchantend Diamond paraplu
- Relic Enc Helmet
- Relic Enc Chestplate
- Relic Enc Leggings
- Relic Enc Boots
- Marakov 12 Dura
- JustChax house Makeover
- Mystery Box
- TimeWalk Shard Verdubbelboekje
- Uniq Item naar Keuze
- Full setje “…” stone
- Gold Leggings

Wij hopen dat jullie dit een super tof event vinden en dat we jullie massaal zien grinden straks! Heel veel succes en vooral veel plezier!
~ Minetopia World LEAD


Minetopia (Text)#2.png
 
Bovenaan