Join onze Discord Server en wees als eerste op de hoogte van de laatste updates!
PLAYMINETOPIANL
0 SPELERS ONLINE
JOIN DISCORD
0 LEDEN ONLINE
Welkom op Minetopia World! Welkom op de Minetopia World Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

MINETOPIA WORLD - 1 YR EVENT

X_Hake

Member
Dag MTW Spelers,

Minetopia World bestaat 1 jaar en dit moeten we uiteraard vieren op alle mogelijke manieren! De hele maand lang organiseren wij verschillende evenementen, shopacties en nog veel meer om ons 1 jarig jubileum in de spotlights te zetten. Lees deze forumpost door om alles te weten te komen!

1Jaar-MTW-plaatje.png

De beste speler van Minetopia
Jullie hebben in het afgelopen jaar door middel van evenementen, races, verzamelingen, handelingen en nog veel meer verschillende acties kunnen bewijzen wat jullie tot nu toe bereikt hebben in Minetopia World. Maar... wie is nou echt de allerbeste speler van de MTW Server? Dat gaan we deze maand bepalen aan de hand van 10 leuke competities! De gehele maand door zullen er in totaal 10 competities gehouden worden waarin jij jezelf kunt bewijzen. Natuurlijk zullen deze competities flink van elkaar variëren. Van parkour tot quizzen, zelfs shooting games zullen er plaatsvinden! Per compepitie is het mogelijk om punten te winnen. Uiteraard geven deze punten jou een voordeel! Wie aan het einde van deze competitiereeks de meeste punten heeft behaald, wint 250 relics, 250k & een standbeeld van zichzelf in game! Houd de docs altijd goed in de gaten om te weten te komen wanneer de volgende competitie plaats zal vinden! https://ddg.fyi/bsmtw

Anniversary Kalender
Dit jubileum zullen we de hele maand lang natuurlijk ook vieren met een dagelijkse crate! Koop jij de "Anniversary Kalender" voor maar €10,- in de shop? Dagelijks zal je er de tofste accessoires, kledingstukken & meer uit! https://ddg.fyi/1yrshop

Relic Event
Het befaamde relic evenement is jullie ondertussen al wel bekend! Deze maand kunnen jullie net zoals de vorige keren op verschillende leuke manieren relics winnen. Deze relics zijn zeer handig, want je gaat ze nodig hebben voor de Relic Veilingen die plaats zullen vinden op 26, 27, 30 en 31 maart! Uiteraard doen we het deze editie een tikkeltje anders dan de voorgaande keren. Deze maand zullen relics veel makkelijker te bemachtigen zijn aan de hand van jouw online time. "Blijf veel online" is dus de boodschap die wij met jullie mee willen geven! Wie weet verschijnen er zometeen wel wat relics in jouw inventory! Spaar jij de meeste relics op en bied jij op de vetste items in de Relic Veiling? De items die verloot zullen worden op de Relic Veiling zijn zelfs al bekend! Neem snel een kijkje in het gebouw naast de Uniq. Weet jij al waarvoor je gaat sparen?

Special Events
Naast al deze vette evenementen zullen er nog eens 2 extra evenementen plaatsvinden, namelijk:

-> Het Punten Event: Het punten event zal starten op 8 maart. Meer informatie over dit event zullen jullie snel te weten komen!
-> Het Online Time Event: Het online time event spreekt voor zich, het draait in zijn geheel om jouw time! Wat het precies is,
dat zeg ik nog niet... maar jullie kunnen uitkijken naar 22 maart!

Einde raceseizoen 3
Zoals we allemaal wel weten stopt op 8 maart het 3de raceseizoen van Minetopia World. Natuurlijk starten we binnenkort met een 4de seizoen, maar daar kom je dinsdag 9 maart pas meer over te weten! Seizoen 4 zal niet zomaar een seizoen zijn, want binnenkort zullen er gloednieuwe competities en nieuwe racebanen geïntroduceerd worden waarin jij jezelf kan bewijzen! Daarnaast is dit het ideale moment om je aan te sluiten bij een raceteam, want de prijzen die er in dit seizoen gaan vallen zijn heel erg vet! Heb je nou altijd al getwijfeld of je nou wel of niet een raceteam zou joinen? Probeer het dan nu en wie weet word jij wel kampioen!

Evenementen vanuit het Event Team
Ik hoop dat er nog tijd over is, want ook Hake & Luc hebben weer allemaal toffe events geregeld tussen de weekjes door! Kan jij niet genoeg krijgen van al deze vette specials deze maand? Houd dan ook zeker #evenementen in de Discord goed in de gaten, want deze maand gaan we helemaal los!

- Minetopia World Team
 
Laatst bewerkt:
 
 
 
 
Bovenaan